Over Coverum

We kunnen veel over ons vertellen, ons werk, ons team, onze werkwijze, hoe we in de markt staan, noem het maar op. Maar het gaat niet om ons, het gaat om u als klant. Hoe wij daar over denken, hoe wij daar mee omgaan, wat we kunnen, dat vindt u allemaal op deze website. Maar uiteindelijk draait het altijd om u als klant.

Coverum heeft tot doel om groot en kleinverbruikers van energie op de zakelijke markt te voorzien van onafhankelijk advies en te zorgen voor bemiddeling in de aankoop. Gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven bij de inkoop van energie en het uitvoeren van energiemanagement, zijn wij er van overtuigd voor u van grote betekenis te kunnen zijn.

Wij doen het werk

Onze jarenlange ervaring heeft een groot netwerk met verschillende leveranciers en uiteenlopende expertises opgeleverd. Hiermee besparen wij u niet alleen tijd en energie, maar zorgen er ook voor dat u zich met uw kerntaken kunt bezighouden.

Coverum is sinds 2010 actief in de energiemarkt en in de loop der jaren hebben alle aan energie gerelateerde zaken bij ons onderdak gevonden. Of het nu om inkoop, verbruiksreductie, vergroening van ‘uw’ energie of volledig zelfvoorzienend worden gaat, wij hebben de mogelijkheden om dit voor u uit te voeren. Dankzij ons enthousiasme en de expertise kunnen we bogen op een lange lijst met uitstekende referenties. Mocht u referenties willen raadplegen, dan wordt op aanvraag de lijst verstrekt. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Klein en flexibel team

Bij ons vindt u geen groot opgetuigd team; onze drijvende kracht is een klein team dat persoonlijk aan de projecten werkt. Door korte lijnen en een uiterst platte organisatie zijn we niet alleen heel flexibel, maar kunnen we ook snel schakelen. Pluspunten waar u als bedrijf of organisatie de vruchten van plukt.

Kortom, maak een einde aan de voor u onoverzichtelijke en chaotische situatie op de energiemarkt en schakel ons in. Voor ons, de medewerkers van Coverum, begint dan de grote uitdaging: de meest gunstige inkoop en de beste contractvoorwaarden bedingen. En we kijken veel verder dan alleen naar tarieven: contractuele voorwaarden kunnen minstens zo belangrijk zijn.

Team

Het team van Coverum is verdeeld in drie disciplines met elk hun eigen specialisten, zoals commerciële zaken, acquisitie/agendabeheer en algemeen. De verdeling over deze drie afdelingen borgt tevens het vaste aanspreekpunt waar u als klant contact mee onderhoudt.

Werken bij/vacatures

Coverum is altijd op zoek naar medewerkers met overtuigingskracht, kennis, inzicht en interesse in de diensten die wij leveren. Solliciteren kan door het sturen van een open sollicitatie, of door contact met ons op te nemen middels het contactformulier.

Meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.